French Manicure geeft je nagels een verzorgd en natuurlijk uiterlijk en kan toegepast worden op lange en korte nagels. Kenmerkend is de lichtroze kleur samen met een wit randje. Je kan ook kiezen voor een gekleurd randje of volledig gekleurd met een color gel of gelpolish.
In verhouding tot acryl, is gel zachter, flexibeler en oogt veel natuurlijker.
Gelnagels worden uitgehard onder een speciale UV-lamp.

Nagelstudio Opglabbeek

Werkwijze:

Als eerste worden de nagels en handen gedesinfecteerd met een spray.  Dan worden de nagelriemen naar achter geschoven en in het gevraagde model op de gewenste lengte gevijld.

Het is ook mogelijk om de eigen nagel te verlengen door een nagelverlenging met een sjabloon of tips. (Dit is ideaal voor nagelbijters of als je nagels hebt die te kort of beschadigd zijn.)
De juiste tip die bij uw nagel past wordt uitgekozen en met een speciale nagellijm op uw eigen nagel bevestigd. De tip wordt op de juiste lengte geknipt en in het gevraagde model gevijld, alsook wordt de bovenkant van de tip gelijk gevijld met de natuurlijke nagel (ingeblend) zodat je een natuurlijk resultaat verkrijgt.

Dan wordt de nagel opgebouwd uit een paar lagen gel die uit moeten uitharden in een speciale uv-lamp. Als dit gebeurt is, wordt de plaklaag verwijderd en wordt deze verder in model gevijld. Daarna wordt de gelnagel afgesloten met een laagje top glans gel.

volgende Gel Polish